Onderwerp: Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

De economische wereld veranderd ontzettend snel. De wereld waarin uw bedrijf opereert kan morgen alweer heel anders zijn. Daarom is investeren in uw personeel tegenwoordig een must. Wat de voordelen hiervan zijn vertelt Ruud Olde in deze #60tikjes.

Datum:  07 februari 2018

Geschreven door:  Ruud Olde

Leestijd:  +/- 2 minuten

De economische wereld verandert ontzettend snel. De wereld waarin uw bedrijf opereert kan morgen alweer heel anders zijn. Daarom is investeren in uw personeel tegenwoordig een must. Wat de voordelen hiervan zijn vertelt Ruud Olde in deze #60tikjes.

Waarom investeren bedrijven nog altijd veel meer geld in machines dan in hun personeel? Het human capital is namelijk net zo belangrijk want een duurzame samenwerking is een gezonde samenwerking.

Productieve medewerkers zijn voor ieder bedrijf een aanwinst. Een goed beleid voor duurzame inzetbaarheid wordt steeds belangrijker. Bekijk mijn betoog en lees hier 5 tips om uw aantrekkingskracht voor werknemers te vergroten.


Blijf scherp

Als advocaten voor ondernemers begrijpen wij het belang van voorop blijven. Samen met ons heeft u alle kansen en risico’s in het vizier. Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.