Kom jij ons team versterken?

Met maar liefst 12 specialisaties, zoals bouw, productie, tech, intellectuele eigendom en IT, kun jij jouw kennis ontwikkelen in een onderwerp dat jij interessant vindt. Zo helpen we als kantoor onze klanten met een breed scala aan juridische expertise. Om dezelfde reden verwelkomen we als werkgever een breed scala aan vaardigheden, standpunten en achtergronden bij onze collega's. Gelijke kansen voor iedereen maakt ons innovatiever en creatiever. Word jij hier net zo enthousiast van als wij? Kijk dan snel bij de vacatures of vertel ons hoe jij ons team wilt versterken met een open sollicitatie. 

Zo heb je snel helder
waarom je bij ons wilt werken

Informele sfeer

Strijdvaardig zijn we, maar dan wel als team. Persoonlijk contact en toegankelijkheid maken het werken leuk én efficiënt. Dus hoor je er vanaf het eerste moment bij. In het werk én bij bedrijfsuitjes.

Gezonde werk-privébalans

Als advocaten staan we naast onze klant en spreken we dezelfde taal. En ook intern kijken we graag vanuit jouw perspectief. Als jij bijvoorbeeld jouw werkweek flexibel wil inrichten hoef je niet op zoek naar een medestander, want die staat altijd naast je.

Transparant

We houden van heldere communicatie. Daarom staan we open voor het geven en ontvangen van feedback. Ook zijn we duidelijk over salarisstructuren en carrièremogelijkheden.

Gedreven om te groeien

Scherp is de blik van de ondernemer die mogelijkheden ziet waar anderen nog zoeken. Kennis is daarbij essentieel. Dus stimuleren we dat ook bij onze collega’s, onder andere met een persoonlijk opleidingsplan. Zo blijft iedereen uitgedaagd.

Blijf Scherp Pvdb Horizon

Scherp in beeld

Bekijk onze vacatures

Laat me meer zien

 

Heb je vragen?

Neem gerust contact op, we helpen je graag! 

Mail Babs