Je bent pas echt scherp als je scherp blijft. Nu en morgen.

Om ons echt goed te leren kennen, nodigen we u uit voor een kort uitstapje naar de vorige eeuw. Het is 1976 en met de geuzennaam ‘De cowboys van de Curacaoweg’ begint de geschiedenis van ons kantoor. Dat komt omdat we opvallen door de gedurfde aanpak van onze grondlegger Wil van den Broek. Hij weet precies wat ondernemers nodig hebben om te floreren. De scherpte is geboren en als een paar jaar later advocaat Winfried Poelmann zich aansluit, is Poelmann van den Broek een feit. Iedereen bij ons kantoor is gedreven om risico's te beheersen, geschillen te voorkomen en groeikansen te benutten. Ondernemers zien daarin hun gelijke. En die band is wederzijds. 

Ons DNA: scherp zijn

In de wereld van nu, waarin elke innovatie prikkelt met nieuwe perspectieven, gaat het meer dan ooit om precies het juiste te doen op het juiste moment. En omdat ondernemerschap en technologie elkaar in hoog tempo versterken en aanjagen, is ons ‘scherp zijn’ -DNA voor steeds meer dimensies relevant. 

Blijf scherp: inspiratie voor toekomstige generaties

Zoals ‘scherp zijn’ de basis is voor het denken en werken van de oprichters van ons kantoor, zo verweven wij ‘scherp zijn’ in ons dagelijkse werk. Als een soort levensstijl, waarmee we een bron van hulp en inspiratie willen zijn voor toekomstige generaties.

Bij alles dat we doen zijn
dit onze vier focuskaders

Open en transparant

Uw advocaat betrekt u bij de voortgang van uw zaak. U weet dus waar u aan toe bent, van tactiek tot factuur. Onze tarieven zijn inclusief álle kantoorkosten.

Specialistisch én breed

Uw aanspreekpunt is expert in uw branche. Hij of zij heeft al onze specialisaties als team achter zich. Zo adviseren we ondernemingen van A tot Z over elk juridisch onderwerp.

Maatwerk voor ondernemers

Wilt u praktisch advies in begrijpelijke taal, een gedetailleerde juridische onderbouwing of complete ontzorging? Wij bieden maatwerk, dan kunt u snel weer verder met uw bedrijf.

Maatschappelijk bewust

Als ondernemer staat u midden in de maatschappij. Wij zetten ons in om die verbinding verder te brengen. Want dat is goed voor ons allemaal. 

Blijf Scherp Pvdb Horizon

Onze mensen

Onze advocaten combineren hun eigen specialisatie met die van hun collega’s. Zo beheersen we samen alle vraagstukken waar ondernemers mee te maken kunnen krijgen. Zeker bij actuele juridische uitdagingen, zoals smart building, is deze scherpte een voordeel. Daarbij spelen immers meerdere thema’s tegelijk: bouwrecht, intellectuele eigendom, ICT en privacy.

Nu actueel in uw branche

Onze specialisten behandelen actuele onderwerpen in uw branche met een juridische blik. Dit zijn de nieuwste inzichten en praktische tips die u scherp houden. .

Onze klanten geven ons een 9.3!

Kan het nóg scherper? Die vraag stellen we onszelf elke dag. We waarderen daarbij de feedback van onze klanten. We hopen uw mening hier binnenkort ook tussen te zien. Alvast hartelijk dank daarvoor!

lees wat onze klanten zeggen

Top ervaring!

Door de Tom Teggelaar en Layla Verhagen van Poelman - van den Broek uitermate professioneel aan de hand meegenomen in he...

Lees meer
23-4-2024

Hans Veer

De Veer Vastgoed Exploitatie B.V

10

Fantastisch, er echt voor je zijn!

Echt eerder geen ervaring mee, maar nu na onze 6 jarige reis samen, in één woord FANTASTISCH. Je kunt ze altijd mailen a...

Lees meer
3-1-2024

Peter en Marjenne Bos, Roohn

de Hooge Stee

10

Snel en deskundig geholpen

Ik ben snel en deskundig geholpen. Juuk en collega's zijn erg betrokken bij de zaak en komen met de juiste insteek.

Lees meer
11-10-2023

Wilfed, Stramproy

Stalling Kempenbroek B.V.

10

Constructief en duidelijk

In onze case bijgestaan door Floris Pels Rijcken. Heel prettig contact. Makkelijk en snel benaderbaar waardoor snel scha...

Lees meer
20-9-2023

H., Hardenberg

WOOWN

10

Adequaat geadviseerd bij revisie van onze contracten

Prettige samenwerking met Valerie en Marlous om onze contracten te reviewen en te verbeteren. Beide dames waren een desk...

Lees meer
8-8-2023

Peter, Heteren

Mactwin Security

8

Proactieve houding

De heer Minkhorst had een proactieve houding en zocht ook naar de vraag achter de vraag. Er werd meegedacht over ons pro...

Lees meer
3-7-2023

Mark, Tilburg

Bakertand B.V.

9