Uurtarief

Wij werken met verschillende uurtarieven. De hoogte wordt bepaald door de senioriteit van de advocaat. Welke advocaat we inzetten, hangt af van de complexiteit van de zaak en uw persoonlijke wensen. We maken hoe dan ook vooraf duidelijke afspraken met u. Moet uw opdracht binnen korte tijd worden afgerond? Dan werken wij ’s avonds en in het weekend voor u door. Daarbij berekenen we wel een opslag ten opzichte van het normale uurtarief.

Maatwerk op basis van vaste prijs

In bepaalde gevallen kunnen wij voor u een vaste prijsafspraak maken (een zogeheten fixed fee). Voorwaarde is dat onze advocaten vooraf goed kunnen inschatten hoeveel werk er in uw opdracht gaat zitten.

Bonus-malus

In Nederland zijn ‘success fees’ binnen de advocatuur verboden. Wel kunnen we in sommige gevallen op basis van vooraf vastgestelde criteria − zoals de uitkomst van een onderhandeling of procedure − een hoger of juist lager uurtarief afspreken.

Abonnement

Heeft u veel juridische vragen die kort kunnen worden behandeld? Dan is een abonnement een goede optie. Onze advocaten geven u dan mondeling een bondig advies. Pas wanneer nader onderzoek of verdieping nodig is, maken we aanvullende afspraken.