Cursus details

Locatie Poelmann van de Broek Nijmegen

Aanvang: 14.00 uur

Tijd: 14.30 tot 17.00 uur

Niveau: Gevorderd/Expert

Kosten voor deze cursus:

€395,- ex BTW

Klanten krijgen 15% korting.
Kijk terug

Deze cursus wordt verzorgd door:

Juuk

Juuk Hulshof

Marloes

Marloes Beeren

Wat kunt u verwachten?

In deze cursus wordt u in vogelvlucht meegenomen in de Omgevingswet en daarmee samenhangende regelgeving. U verkrijgt inzicht in de achtergronden en uitgangspunten bij de totstandkoming van deze regelgeving, waarbij een zo praktisch mogelijke vertaling naar uw dagelijkse praktijk wordt gemaakt.

Aandacht zal onder meer worden besteed aan het omgevingsplan, het verkrijgen van vergunningen, flexibiliteitsmogelijkheden in planontwikkeling, procedureverloop en overgangsrecht.

Doel cursus

Na afloop bent u goed voorbereid op de komst van de Omgevingswet en heeft u het nodige inzicht verkregen waar u mee te maken zult krijgen. Uiteraard krijgt u ook de nodige tips & tricks aangereikt, waar u in de praktijk mee aan de slag kunt.

Doelgroep

Projectleiders, ontwikkelaars, acquisiteurs, directie, management, bedrijfsjuristen binnen de vastgoedbranche. Het niveau van deze cursus is gevorderd.

Wanneer?

Dinsdag dinsdag 7 november van 14.30-17.00 uur (inloop 14.00 uur). U kunt in het inschrijfformulier hieronder de door u gewenste datum voor inschrijving aanvinken. Deze cursus wordt ook  in samenwerking met Vastgoedjournaal gegeven op maandag 25 september in Van der Valk Hotel Utrecht.

Locatie, duur en kosten

Kantoor Poelmann van den Broek advocaten, Wijchenseweg 10 in Nijmegen. De cursus duurt 2,5 uur en kost € 395,-. Deze cursus is ook inhouse of op maat mogelijk.

Vragen? Ik beantwoord ze graag voor je!

Mathilda 1X1 (1)

Mathilda Ariëns

m.ariens@pvdb.nl

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Na inschrijving krijgt u een factuur toegestuurd. De factuur kunt u via bankoverschrijving betalen. Mogelijk is de automatische e-mail met daarin de link naar het webinar terechtgekomen in de SPAM-filter van uw e-mailprogramma of de map met ongewenste berichten.

Uw juridische kennis verscherpen

Alle publicaties, video’s en podcasts