“Car2Use: dé eigen deelauto van Nijmegen centrum!”

Vanaf 11 september zijn de mobiliteitsmogelijkheden in Nijmegen uitgebreid. Poelmann van den Broek heeft in samenwerking met leasemaatschappij Athlon een elektrische deelauto geplaatst op het terrein van het advocatenkantoor aan de St. Canisiussingel. Andere bedrijven en hun werknemers kunnen van de deelauto gebruikmaken voor hun zakelijke afspraken.

Datum:  12 september 2018

Geschreven door:  Arjan Stuij

Leestijd:  +/- 2 minuten

Vanaf 11 september zijn de mobiliteitsmogelijkheden in Nijmegen uitgebreid. Poelmann van den Broek heeft in samenwerking met leasemaatschappij Athlon een elektrische deelauto geplaatst op het terrein van het advocatenkantoor aan de St. Canisiussingel. Andere bedrijven en hun werknemers kunnen ook van de deelauto gebruikmaken voor hun zakelijke afspraken.

Poelmann van den Broek advocaten kiest voor Car2Use

“Hoewel Nijmegen-Centrum per OV en fiets goed bereikbaar is, nemen veel mensen vanwege een mogelijke zakelijke afspraak of gemak, toch de auto naar hun werk. Dit is weinig duurzaam, wekt parkeerproblemen in de hand en is bovendien een dure oplossing. Meestal blijft de auto namelijk ongebruikt op de parkeerplaats staan tot het tijd is om naar huis te gaan.” En dit is waar Car2Use uitkomst biedt, legt Arjan Stuij -directeur van Poelmann van den Broek- uit. “Het stelt werknemers in staat om per trein of fiets naar hun werk te reizen en een Car2Use-auto te boeken voor hun zakenreizen. Je betaalt hiervoor geen vaste kosten en er wordt alleen gefactureerd bij gebruik van de auto. Wij hadden hiervoor een eigen auto die te veel stil stond, ook andere bedrijven hebben hiermee te maken. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat er optimaal gebruik gemaakt wordt van een deelauto.”

Meetbaar en duurzaam

Deelnemers kunnen de auto online, middels een app, boeken, openen en afmelden én je betaalt alleen voor het daadwerkelijke gebruik. Arjan: “Car2Use registreert niet alleen de beschikbaarheid van de auto’s, maar het systeem geeft ook inzicht in de gereden ritten. Elke gebruiker moet de auto controleren op schade voor gebruik. Vanaf dat moment is de gebruiker verantwoordelijk voor de staat van de auto. Hierdoor wordt schade eerder doorgegeven dan voorheen en Athlon zorgt ervoor dat de auto wordt schoongemaakt.”

“Niet alleen zorgt het plansysteem er voor dat de beschikbaarheid van de deelauto’s verbetert, maar het systeem heeft ook een duurzame inslag,” vertelt Arjan. “Medewerkers die fietsend naar het werk komen stoten niet alleen minder CO2 uit, maar werken tevens aan hun vitaliteit. Dubbel duurzaam dus!”

Ook enthousiast geworden om deze deelauto te gebruiken?

Voor meer informatie en gebruikerservaringen kunt u contact opnemen met Arjan Stuij via: 024 - 381 08 13 of bekijk pvdb.nl/deelauto

Aanmelden kan via www.athlon.com/car2useNijmegen of mail naar car2use@athlon.com


Blijf scherp

Als advocaten voor ondernemers begrijpen wij het belang van voorop blijven. Samen met ons heeft u alle kansen en risico’s in het vizier. Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.