(Drie)dubbel feest met en voor NMHC: een verlengd sponsorcontract, promotie & een geslaagd golftoernooi!

Als trouwe sponsor van de Nijmeegse Mixed Hockey Club (NMHC) is ons sponsorcontract met hen afgelopen maand wederom verlengd. Als het gaat om NMHC is er driedubbel feest:

  1. Ons verlengde sponsorcontract uiteraard;
  2. Het geslaagde NMHC-golftoernooi van 17 mei jongstleden;
  3. NMHC Heren 1 is kampioen geworden in de Promotieklasse en zal na lange tijd wederom gaan spelen in de Hoofdklasse: congrats!

Datum:  10 juli 2024

Geschreven door:  Jan Willem van Aken

Leestijd:  +/- 2 minuten

Na jarenlang trouwe sponsor van de Nijmeegse Mixed Hockey Club (NMHC) te zijn geweest, is collega Jan Willem van Aken vorige maand bij NMHC langsgegaan om ons sponsorschap te verlengen. Een bijzonder moment, helemaal nu NMHC Heren 1 afgelopen seizoen de kampioenstitel in de Promotieklasse in de wacht heeft weten te slepen. Aankomend seizoen zijn zij dan ook - na 47 jaar! - opnieuw te vinden in de Hoofdklasse. Gefeliciteerd heren, knap werk!

Naast het mooie feit dat het sponsorcontract met NMHC voor komend jaar wederom is verlengd, zijn collega's (op de foto v.l.n.r.) Joost van Dongen, Jan Willem van Aken, David Nas en Erik Jansen 17 mei jongstleden naar het Rijk van Nijmegen te Groesbeek afgereisd om ons als Poelmann van den Broek te vertegenwoordigen op de allereerste editie van het NMHC-golftoernooi (inderdaad: géén hockeytoernooi). Dit toernooi is in het leven geroepen om geld in te zamelen voor de ambitieuze topteams Dames 1 en Heren 1 van de Nijmeegse hockeyclub. Mooi - en vooral geslaagd - initiatief van NMHC.

Wij, als Nijmeegs kantoor, blijven jullie mooie club graag supporten!


Blijf scherp

Niet alleen bij Poelmann van den Broek, maar ook op het hockeyveld én de golfbaan!

Contact