Gluren bij de buren: voor 1 dag een andere baan op Dag van de Mobiliteit

Onze kennis delen en ons netwerk uitbreiden met geïnteresseerde en leergierige vakmensen. Daar hebben wij wel oren naar! Daarom hebben wij van Poelmann van den Broek ook dit jaar meegedaan aan de Dag van de Mobiliteit. Voor één dag een andere baan, dat klinkt goed.

Datum:  11 april 2019

Geschreven door:  Arjan Stuij

Leestijd:  +/- 2 minuten

Onze kennis delen en ons netwerk uitbreiden met geïnteresseerde en leergierige vakmensen. Daar hebben wij wel oren naar! Daarom hebben wij van Poelmann van den Broek dit jaar meegedaan aan de Dag van de Mobiliteit. Voor één dag een andere baan, dat klinkt goed.

Vandaag openden we dan ook onze deuren voor (aankomende) juridisch secretaresses en advocaten. We stelden een aantal werkplekken beschikbaar voor enthousiaste en nieuwsgierige deelnemers om ze kennis te laten maken met de dynamische advocatuur en te laten zien hoe het is om te werken bij Poelmann van den Broek. Diverse collega’s namen de deelnemers onder hun hoede, vertelden van alles over hun werkzaamheden én werden zélf het hemd van het lijf gevraagd. We kijken terug op een geslaagde dag vol goede gesprekken waarbij we onze deelnemers een kijkje in de keuken konden bieden.

Weten wat de juridische talenten in spé ervan vonden?

Een greep uit de reacties...

Wat je op de website van Poelmann van den Broek ziet, ervaar je ook. En dat is lang niet altijd zo. Leuk om te zien én te ervaren wat er op een advocatenkantoor gebeurt.

Ik heb heel wat input kunnen ophalen over wat de opleiding tot advocaat inhoudt, maar ook hoe het in de dagelijkse praktijk werkt.

Over Dag van de Mobiliteit

Organisaties en bedrijven uit Gelderland openden op de Dag van de Mobiliteit één dag hun deuren voor geïnteresseerden. Hiermee bieden zij de mogelijkheid om een ander bedrijf te leren kennen, inspiratie en nieuwe ideeën op te doen, meer zicht te krijgen op een mogelijke nieuwe stap in de loopbaan en om het netwerk te vergroten.


Blijf scherp

Als advocaten voor ondernemers begrijpen wij het belang van voorop blijven. Samen met ons heeft u alle kansen en risico’s in het vizier. Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.