PvdB draagt bij aan boek over crowdfunding

Uit handen van Koen van Vliet, schrijver van het boek “Crowdfunding voor dummies” uit de bekende gelijknamige serie, kreeg Erik Jansen een exemplaar van dit boek overhandigd als dank voor zijn bijdrage aan de juridische paragrafen daarvan.

Datum:  31 januari 2018

Geschreven door:  Erik Jansen

Leestijd:  +/- 2 minuten

Uit handen van Koen van Vliet, schrijver van het boek “Crowdfunding voor dummies” uit de bekende gelijknamige serie, kreeg Erik Jansen een exemplaar van dit boek overhandigd als dank voor zijn bijdrage aan de juridische paragrafen daarvan. Erik zegt daarover:

Het was leuk om een klein steentje te kunnen bijdragen aan dit boek, juist ook omdat je met de schrijver wordt gedwongen goed na te denken hoe je de juridische gevolgen van bepaalde keuzes kort en duidelijk uitlegt aan ondernemers en aan potentiële investeerders. De balans in het uitleggen op hoofdlijnen en de juiste nuances aanbrengen op essentiële punten, is de kern van het succes van de “Voor dummies”-formule. Leuk om dat eens van dichtbij mee te maken!”


Blijf scherp

Als advocaten voor ondernemers begrijpen wij het belang van voorop blijven. Samen met ons heeft u alle kansen en risico’s in het vizier. Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.