Stefan Kloots benoemd tot partner bij Poelmann van den Broek

Met ingang van 1 januari is Stefan Kloots partner bij Poelmann van den Broek. Als advocaat is Stefan gespecialiseerd in bouwzaken en heeft zich bewezen als zeer waardevol voor de strategische koers van ons kantoor op de lange termijn. 

Datum:  20 december 2019

Geschreven door:  Stefan Kloots

Leestijd:  +/- 2 minuten

Met ingang van 1 januari 2020 is Stefan Kloots partner bij Poelmann van den Broek. Als advocaat is Stefan gespecialiseerd in bouwzaken en heeft zich bewezen als zeer waardevol voor de strategische koers van ons kantoor op de lange termijn. 

Klaar voor de toekomst

Vanuit z'n nieuwe aanstelling zal Stefan, samen met mede-partner Henk Verschuur, zijn expertise inzetten om de positie van hun team in de bouw- en vastgoedbranche verder uit te breiden bij een kantoor dat zich ook richt op retailers en productie- en techbedrijven. "Ons team gespecialiseerde advocaten adviseert en procedeert voornamelijk over contracten en geschillen rond bouw en projectontwikkeling", vertelt Stefan. "Naast actuele ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld stikstof, PFAS en CO2, nemen ook digitalisering en robotisering de komende jaren een vlucht. Bedrijven in het bouwproces zetten innovatieve ict-toepassingen in en krijgen daardoor te maken met nieuwe vraagstukken. Duurzame initiatieven, zoals building as a service en circulair bouwen leiden bovendien ook tot nieuwe vragen, zoals naar een andere financierings- en eigendomsstructuren en bijbehorende contracten. Ik volg deze ontwikkelingen met buitengewoon veel interesse en probeer mijn klanten daarin met raad en daad bij te staan."

Snelle en praktische oplossingen

In de functie van salary partner is Stefan de laatste jaren naar deze nieuwe uitdaging toegegroeid. "Deze stap biedt mij de mogelijkheid om m'n kennis te verdiepen en verder naar buiten te brengen. Als sparringpartner voor mijn collega's en als juridisch adviseur voor onze klanten." Stefan zal dat doen op de door hem kenmerkende manier: handen uit de mouwen en met behoud van de relatie tot een snelle en praktische oplossing komen. Stefan: "Met deze aanpak hebben mijn team en ik de afgelopen jaren veel ondernemingen met succes bijgestaan. Ik heb erg veel zin om daarmee door te gaan en de koers van het team Bouw en het kantoor als geheel mede te mogen bepalen."


Blijf scherp

Als advocaten voor ondernemers begrijpen wij het belang van voorop blijven. Samen met ons heeft u alle kansen en risico’s in het vizier. Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.