Terugblik kantoor seminar 2017

Kennis delen én mensen samenbrengen waren de doelen van ons kantoorseminar op 12 oktober. Een nieuwe opzet, waarmee we willen stimuleren dat klanten van onze diverse servicegebieden met elkaar in contact komen. De thema’s zijn immers voor iedereen relevant.

Datum:  18 oktober 2017

Geschreven door:  Arjan Stuij

Leestijd:  +/- 2 minuten

Kennis delen én mensen samenbrengen waren de doelen van ons kantoorseminar op 12 oktober. Een nieuwe opzet, waarmee we willen stimuleren dat klanten van onze diverse servicegebieden met elkaar in contact komen.

De thema’s zijn immers voor iedereen relevant. Daarom bestond de middag niet uit één seminar, maar drie seminars: investeren in ondernemingen, een tekort aan gebouwen en privacy op de werkvloer. Gevoed met de meest actuele kennis gingen de deelnemers vervolgens onder het genot van een hapje en drankje met elkaar in gesprek. Hun reacties bevestigen onze eigen inschatting: opzet geslaagd!

Het seminar over investeren in ondernemingen vond ik erg interessant, ik zat op het puntje van m’n stoel toen de praktijkvoorbeelden werden besproken.

Lof voor de spreekster. Esther Geuting heeft uitvoerig en helder de ontwikkelingen binnen de gehele vastgoedmarkt in beeld gebracht.

Het seminar over privacy op de werkvloer was voor ons echt een wake-up call, we moeten aan de bak.

Mooi, die grote opkomst. Ik heb veel mensen gesproken, wie weet waar dat toe leidt…

Sfeerimpressie

Bekijk onderstaand filmpje en het fotoalbum voor een sfeerimpressie van dit seminar. Graag tot volgend jaar!


Blijf scherp

Als advocaten voor ondernemers begrijpen wij het belang van voorop blijven. Samen met ons heeft u alle kansen en risico’s in het vizier. Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.