Voortaan laten wij nog beter zien waar onze kracht ligt

Wij hebben een nieuwe huisstijl. Waarom? Wij weten uit ervaring dat onze klanten juist onze mentaliteit zeer waarderen. Daarom hebben we besloten dit aspect van onze dienstverlening nadrukkelijker dan ooit onder de aandacht te brengen, door ons te laten zien als de stoere strijders onder de advocaten. Ook willen wij duidelijk maken dat u bij onze dienstverlening centraal staat.

Datum:  03 februari 2017

Geschreven door:  Arjan Stuij

Leestijd:  +/- 2 minuten

U weet het: voor deftige juristen met dure praatjes bent u bij Poelmann van den Broek aan het verkeerde adres. Wij zijn advocaten die liever de handen uit de mouwen steken. Op de momenten dat u ons nodig heeft, zijn we er voor u. Met onverslaanbaar samenspel gaan we voor het resultaat waarmee ú verder kunt. En als het moet, strijden we op het scherp van de snede voor uw belangen. Daar ligt onze kracht.

Wij weten uit ervaring dat onze klanten juist onze mentaliteit zeer waarderen. Daarom hebben we besloten dit aspect van onze dienstverlening nadrukkelijker dan ooit onder de aandacht te brengen, door ons te laten zien als de stoere strijders onder de advocaten. Ook willen wij duidelijk maken dat u bij onze dienstverlening centraal staat.

Misschien heeft u al een kijkje genomen op onze nieuwe website. Vanaf nu presenteren wij ons met een geheel vernieuwde huisstijl. Wij zijn benieuwd wat u vindt van ons verhaal en de bijbehorende uitstraling. Laat het ons gerust weten.


Blijf scherp

Als advocaten voor ondernemers begrijpen wij het belang van voorop blijven. Samen met ons heeft u alle kansen en risico’s in het vizier. Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.