Tijdens een stage of bijbaan

Ons kantoor is op fietsafstand van de Radboud Universiteit. En de lijntjes met alle opleidingsinstituten in heel Nederland zijn kort. Of je nou studeert voor juridisch-administratief medewerker, jurist of advocaat... wij zijn graag de plek waar jij de theorie in de praktijk kunt brengen. Met maar liefst 12 specialisaties, zoals bouw, productie, tech, intellectuele eigendom en IT, kun jij jouw kennis ontwikkelen in een onderwerp dat jij interessant vindt. Je kunt bij ons stage doen of afstuderen. En wat dacht je van een bijbaan als teamassistent of ondersteuner bij ons shared service centre? 

Voor juridisch dienstverleners, juristen en advocaten

Goed om te weten: ook met de leerweg Juridisch Dienstverlener en de hbo opleiding Rechten kun je bij ons aan de slag. Je treft bij ons veel collega’s die dezelfde opleidingen hebben gedaan. Wij werken veel in klantgerichte teams. Dus je bent nauw betrokken bij de praktijk, krijgt veel verantwoordelijkheid en - ook belangrijk - veel waardering. 

 

Kantoorbrede stage: meewerken of afstuderen?

Met zoveel specialisaties in huis, ontdek je de praktijk van ons vak over de volle breedte. Dat betekent dat wij ook wat van jou vragen. Zit je minimaal in het derde jaar, ben je gedreven en beheers je de theorie goed? Dan vind je bij ons de collega’s en de stimulerende, dynamische omgeving die jouw skills stappen verder brengen. Zowel voor een meewerk- als een afstudeerstage! 

Dit vind je bij ons:

  • Ondernemende klanten
  • Goede begeleiding door twee advocaten van twee verschillende specialisaties
  • Gezellige sfeer
  • Stagevergoeding

Dit ga je doen:

  • Literatuur- en jurisprudentieonderzoek
  • Opstellen van processtukken
  • Zittingen en besprekingen bijwonen
  • Klanten bezoeken
  • Volwaardig meedraaien (dus meedoen met cursussen, borrels, teamoverleggen e.d.)
  • Diverse juridische vraagstukken uitzoeken

Zin in? Laat het ons weten!

Wil je bij ons stage lopen of afstuderen? Vul dan het stageformulier in. Laat ons weten wat jouw studierichting is en welke van onze specialisaties jouw voorkeur heeft. Voeg naast je CV een ongeschoonde cijferlijst en eventuele stageverklaring(en) toe. Onze stagecommissie bekijkt jouw aanmelding en we streven ernaar je binnen een werkweek te laten weten of je langs mag komen voor een persoonlijke kennismaking. 

Eerst even kennismaken? Kan ook

Wil je je eerst wat meer oriënteren voordat je jouw stageplek kiest? Vraag dan gerust een kennismakingsgesprek aan met een van onze advocaten. Stuur een e-mail naar hr@pvdb.nl.

Tara Goudzwaard

HR-adviseur

Wil je stage lopen?

Neem contact op!

Trots op onze stagiaires

Als je bij ons komt als stagiaire of afstudeerder, zul je merken dat je direct onderdeel bent van ons team. Je leert veel van ons en wij van jou. Een goede sfeer, waardoor we veel stagiaires als vaste collega kunnen verwelkomen.  

Rechtstreeks van Insta

Scherp voor de lens

Zin in? Zo pak je het aan

Wil je bij ons stagelopen of afstuderen? Vul dan het stageformulier in. Laat ons weten wat jouw studierichting is en welke van onze specialisaties jouw voorkeur heeft. Voeg naast je CV een ongeschoonde cijferlijst en eventuele stageverklaring(en) toe. Onze stagecommissie kijkt naar jouw aanmelding. We streven ernaar je binnen een werkweek te laten weten of je langs mag komen voor een persoonlijke kennismaking.  

Bij Poelmann van den Broek staan we voor gelijke kansen. Daarom wordt je sollicitatie anoniem beoordeeld. Je persoonlijke informatie zoals naam, leeftijd, geslacht, afkomst en foto wordt afgeschermd voordat je sollicitatie intern wordt gedeeld.
Eerst even kennismaken? Kan ook

Wil je je eerst wat meer oriënteren voordat je jouw stageplek kiest? Vraag dan gerust een kennismakingsgesprek aan met een van onze advocaten. Stuur een e-mail naar Tara. 

Contact Tara