Infographic: Contracten ten tijde van het coronavirus

Hoe moet er omgegaan worden met (de nakoming van) contracten gedurende de coronacrisis? In deze #factsinlaw bieden we u inzicht in de aandachtspunten om uw positie te bepalen. Probeer altijd met uw contractspartij tot een oplossing te komen. En heeft u liever persoonlijk advies? Bel ons gerust of stuur een e-mail. In deze onwerkelijke tijd staan we graag voor u klaar.

Datum:  01 mei 2020

Geschreven door:  Valerie Lipman

Leestijd:  +/- 2 minuten

Hoe moet er omgegaan worden met (de nakoming van) contracten gedurende de coronacrisis? In deze #factsinlaw bieden we u inzicht in de aandachtspunten om uw positie te bepalen. Probeer altijd met uw contractspartij tot een oplossing te komen. Antwoorden op veelgestelde vragen rondom contracten ten tijde van Corona, leest u in dit blog. En heeft u liever persoonlijk advies? Bel ons gerust of stuur een e-mail. In deze onwerkelijke tijd staan we graag voor u klaar. 

Contracten ten tijde van Corona

Blijf scherp

Als advocaten voor ondernemers begrijpen wij het belang van voorop blijven. Samen met ons heeft u alle kansen en risico’s in het vizier. Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.