Lonneke Nouwen, Emile Sahhar, Marloes Beeren en Juuk Hulshof benoemd tot salary partner

Mag ik in de categorie advocatuur van jou salary partner? …kwartet! Binnenkort, op 1 juli, worden Lonneke Nouwen, Emile Sahhar, Marloes Beeren en Juuk Hulshof benoemd tot salary partner. Naast hun expertise in respectievelijk arbeid, corporate/M&A, bouw en omgeving & projectontwikkeling brengen zij een frisse blik en jonge visie op zaken mee. Waarom dat belangrijk is leggen zij hieronder uit.

Datum:  07 juni 2023

Geschreven door:  Marloes Beeren en Juuk Hulshof en Emile Sahhar

Leestijd:  +/- 2 minuten

Nieuwe generatie

Salary partners hebben, naast de partners en het bestuur, invloed op de besluitvorming. Marloes: “Als jongere generatie advocaten nemen we nieuwe ideeën en visies mee. Dit geldt niet alleen voor het beleid van ons kantoor, maar ook in de advisering naar de nieuwe generatie cliënten. Met mijn benoeming kan ik verder bouwen aan mijn praktijk waarin ik cliënten uit de bouwketen bijsta om uitdagingen adequaat, praktisch en doeltreffend op te lossen.”

Toekomstbestendigheid

Als advocaat en professional blijf je jezelf ontwikkelen. Lonneke: “De vragen van klanten vragen om steeds meer specialistische kennis. Met deze benoeming kan ik mijn voorliefde voor de inhoud en kennis vanuit, in mijn geval arbeid, dan ook nog meer op de kaart zetten en verder bijdragen aan onze interne opleiding en het geven van externe cursussen. Het mede op deze manier toekomstbestendig maken van dit kantoor is daarbij voor mij een grote drijfveer.”

Internationalisering

Emile: “Het partnerschap biedt voor mij kansen om de internationalisering van ons kantoor meer op de kaart te zetten. In de mid-market overnamepraktijk, die ons kantoor veel bedient, zien we de afgelopen jaren een duidelijke behoefte aan advisering op hoog niveau in internationaal georiënteerde transacties. Ik kijk ernaar uit om, vanuit ons fantastische team, onze cliënten de komende jaren te blijven voorzien van advies in de Corporate/M&A vraagstukken die zij hebben.”

Wederzijds vertrouwen

Als onderdeel van een team dat de Nederlandse top van projectontwikkelaars adviseert, heeft Juuk zich gespecialiseerd in de energietransitie. Juuk: “Deze benoeming vormt een boost voor deze expertise. Het mooie is dat het onderwerp een team overstijgend product is van mij en mijn collega Floris Pels Rijcken, advocaat bouwrecht.” De energietransitie is een relatief jonge expertise waar veel uitdagingen en out-of-the-box oplossingen bij komen kijken. “De benoeming tot salary partner geeft verder extra wederzijds vertrouwen in een lange toekomstige samenwerking. Het is een mooi compliment voor ons allemaal!”

Wilt u Lonneke Nouwen, Emile Sahhar, Marloes Beeren en Juuk Hulshof feliciteren of bent u benieuwd wat zij als nieuwe salary partner voor uw zaak kunnen betekenen? Neem gerust contact op via onderstaand formulier om te zien hoe hun expertise in arbeid, corporate/M&A, bouw en omgeving & projectontwikkeling uw bedrijf kunnen helpen.


Blijf scherp

Als advocaten voor ondernemers begrijpen wij het belang van voorop blijven. Samen met ons heeft u alle kansen en risico’s in het vizier. Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.

Neem contact op