Problemen met de bank

Niemand hoopt te maken te krijgen met problemen met de bank. Helaas is dit soms onvermijdelijk. Benieuwd naar uw mogelijkheden bij dreigende kredietopzegging door de bank. In deze animatie geven wij in het kort een overzicht van de do’s en don’t als uw bankfinanciering wordt ondergebracht bij Bijzonder Beheer.

Datum:  26 augustus 2021

Leestijd:  +/- 2 minuten

Niemand hoopt te maken te krijgen met problemen met de bank. Helaas is dit soms onvermijdelijk. Benieuwd naar uw mogelijkheden bij dreigende kredietopzegging door de bank. In deze animatie geven wij in het kort een overzicht van de do’s en don’ts als uw bankfinanciering wordt ondergebracht bij Bijzonder Beheer.

Dreigende kredietopzegging

https://vimeo.com/592736545?share=copy

Mogelijkheden

Voorziet u moeilijkheden bij het voldoen aan uw financiële verplichtingen? Voorkom dat de bank uw bedrijf onderbrengt bij bijzonder beheer en u te maken krijgt met hogere kosten. Lees hier meer over wat we voor u kunnen betekenen. Of stel uw vraag via onderstaand formulier. We staan voor u klaar.


Blijf scherp

Als advocaten voor ondernemers begrijpen wij het belang van voorop blijven. Samen met ons heeft u alle kansen en risico’s in het vizier. Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.