Reorganiseren: een goede voorbereiding is het halve werk

Nu de coronacrisis langer aanhoudt, zullen veel werkgevers ondanks de steunmaatregelen van de overheid, hun organisatie moeten aanpassen aan de nieuwe situatie. De kans bestaat dat uw bedrijf als gevolg van de coronacrisis genoodzaakt is om te reorganiseren. Benieuwd welke stappen u daarvoor dient te zetten? Onze animatievideo laat in slechts twee minuten zien welke route u dient te bewandelen bij een voorgenomen reorganisatie.

Datum:  15 maart 2021

Leestijd:  +/- 2 minuten

Nu de coronacrisis langer aanhoudt, zullen veel werkgevers ondanks de steunmaatregelen van de overheid, hun organisatie moeten aanpassen aan de nieuwe situatie. De kans bestaat dat uw bedrijf als gevolg van de coronacrisis genoodzaakt is om te reorganiseren.

Benieuwd welke stappen u dient te zetten?

Onze animatievideo laat in slechts twee minuten zien welke route u dient te bewandelen bij een voorgenomen reorganisatie.

https://vimeo.com/568833296/ef4483b92c

Meer informatie of een advies op maat? Neem gerust contact met ons op!

[campagnes]


Blijf scherp

Als advocaten voor ondernemers begrijpen wij het belang van voorop blijven. Samen met ons heeft u alle kansen en risico’s in het vizier. Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.