Valerie Lipman benoemd tot salary partner bij Poelmann van den Broek

Valerie Lipman wordt per 1 januari salary partner bij Poelmann van den Broek. Als advocaat heeft zij haar focus liggen op de rechtsgebieden commerciële contracten, intellectuele eigendom, ICT en privacy. 

Datum:  16 december 2019

Geschreven door:  Valerie Lipman

Leestijd:  +/- 2 minuten

Valerie Lipman wordt per 1 januari 2020 salary partner bij Poelmann van den Broek. Als advocaat heeft zij haar focus liggen op de rechtsgebieden commerciële contracten, intellectuele eigendom, ICT en privacy. 

Gespecialiseerde dienstverlening

Klanten van Poelmann van den Broek zijn veelal grote ondernemingen, die het kantoor inschakelen vanwege de hoog gespecialiseerde dienstverlening. Valerie vertelt hoe haar specialisatie daaraan bijdraagt. "Mijn focus heb ik gelegd op commerciële contracten en in verband daarmee intellectuele eigendom, ICT en privacy. Dit klinkt misschien als een ruime focus, maar eigenlijk hangen deze rechtsgebieden in grote mate met elkaar samen. Zo komen in veel overeenkomsten bepalingen voor over intellectuele eigendom en privacy. Daarnaast heeft de steeds verdergaande digitalisering tot gevolg dat zich steeds meer vraagstukken voordoen op het gebied van ICT. Bij een specialisatie in commerciële contracten kan wat mij betreft kennis over intellectuele eigendom, ICT en privacy dan ook niet ontbreken. Dat alles zo in elkaar grijpt, dat vind ik erg interessant. Zo heb ik me de afgelopen jaren in steeds meer in deze ontwikkeling gespecialiseerd."

Voorop lopen bij een onderwerp als digitalisering

"Met mijn benoeming tot salary partner kunnen we als kantoor ook strategisch sturen op genoemde ontwikkeling. Voor mij persoonlijk is deze benoeming een mooie beloning voor de energie die ik de afgelopen jaren in mijn specialisatie heb gestoken. Dat jaagt m'n energie natuurlijk alleen maar verder aan. Komt goed uit, want het is uiteraard van belang voorop te blijven lopen bij een onderwerp als digitalisering. Ik kijk er naar uit om deze specialisatie nog duidelijker op de kaart te zetten en ben trots op deze benoeming." Voor klanten is haar benoeming natuurlijk de bevestiging dat ze bij ons aan het juiste adres zijn voor vragen op dit gebied.


Blijf scherp

Als advocaten voor ondernemers begrijpen wij het belang van voorop blijven. Samen met ons heeft u alle kansen en risico’s in het vizier. Neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.