Kort en helder advies bij huurprijsherziening

Naast kennis van huurprijsherziening hebben we ook interesse in vastgoed. Zo staan wij diverse vastgoedgerelateerde bedrijven bij als vaste juridische partner. Wij kennen de jurisprudentie, denken in oplossingen en spreken de taal van de ondernemer. Van ons krijgt u dus geen ellenlange juridische teksten, maar korte heldere adviezen.

We weten hoe u problemen met huurprijsherziening voorkomt

We toetsen het oordeel van de deskundige omtrent de huurprijs aan dat wat er in de huurovereenkomst staat. En we beoordelen of het rapport voldoet aan de eisen uit wet en jurisprudentie. Met onze jarenlange ervaring weten wij of en wanneer een huurprijsherziening aan de orde is. Moet er worden geprocedeerd? Ook dan weten wij voor u het beste resultaat te realiseren.

Snel duidelijkheid

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde werkdag teruggebeld door een van onze advocaten die in huurprijsherziening is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in vastgoed hebben we uw situatie snel in beeld en kunnen we u alvast op weg helpen. Samen bespreekt u de vervolgstappen, wat de advocaat hierbij voor u kan doen en wanneer een vervolgafspraak plaatsvindt. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Huurprijsherziening? Blijf scherp

Zeker weten dat uw belangen bij huurprijsherziening optimaal zijn gediend? Neem gerust contact met ons op. Onze advocaten helpen u graag.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Mijn advocaat attendeerde me bij het opstellen van een huurovereenkomst op een paar relevante onderdelen, die details lijken, maar in de praktijk grote gevolgen kunnen hebben. Prettig om te weten dat het nu geregeld is.

CNC - Tom van Wijk

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts