Kort en helder advies bij gemengde overeenkomsten

Naast kennis van gemengde overeenkomsten hebben we ook interesse in vastgoed. Zo staan wij diverse vastgoedgerelateerde bedrijven bij als vaste juridische partner. Wij kennen de jurisprudentie, denken in oplossingen en spreken de taal van de ondernemer. Van ons krijgt u dus geen ellenlange juridische teksten, maar korte heldere adviezen.

We weten hoe u discussies over gemengde huurovereenkomsten voorkomt

Met onze jarenlange ervaring kennen wij de mogelijke valkuilen die kunnen voorkomen bij gemengde huurovereenkomsten. En we behoeden u daarvoor graag. Moet er toch worden geprocedeerd? Ook dan weten wij voor u het beste resultaat te realiseren.

Snel duidelijkheid

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde werkdag teruggebeld door een van onze advocaten die in gemengde huurovereenkomsten is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in vastgoed en huur hebben we uw situatie snel in beeld en kunnen we u alvast op weg helpen. Samen bespreekt u de vervolgstappen, wat de advocaat hierbij voor u kan doen en wanneer een vervolgafspraak plaatsvindt. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Gemengde overeenkomsten? Blijf scherp

Zeker weten dat uw belangen bij een gemengde huurovereenkomst optimaal zijn gediend? Neem gerust contact met ons op. Onze advocaten helpen u graag.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Mijn advocaat attendeerde me bij het opstellen van een huurovereenkomst op een paar relevante onderdelen, die details lijken, maar in de praktijk grote gevolgen kunnen hebben. Prettig om te weten dat het nu geregeld is.

CNC - Tom van Wijk

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts