Kort en helder advies bij huurovereenkomsten

Naast kennis van huurovereenkomsten hebben we ook interesse in vastgoed. Zo staan wij diverse vastgoedgerelateerde bedrijven bij als vaste juridische partner. Wij kennen de jurisprudentie, denken in oplossingen en spreken de taal van de ondernemer. Van ons krijgt u dus geen ellenlange juridische teksten, maar korte heldere adviezen.

We weten hoe u problemen met de huurovereenkomst voorkomt

Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe u problemen met huurcontracten kunt voorkomen. Het loont dus de moeite om ons in te schakelen vóórdat overeenkomst wordt afgesloten. Moet er worden geprocedeerd, bijvoorbeeld omdat een huurder niet uit het pand wil vertrekken? Ook dan weten wij voor u het beste resultaat te realiseren.

Snel duidelijkheid

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde werkdag teruggebeld door een van onze advocaten die in huurovereenkomsten is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in vastgoed hebben we uw situatie snel in beeld en kunnen we u alvast op weg helpen. Samen bespreekt u de vervolgstappen, wat de advocaat hierbij voor u kan doen en wanneer een vervolgafspraak plaatsvindt. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Huurovereenkomsten? Blijf scherp

Heeft u vragen over uw huidige of toekomstige huurovereenkomst? Neem gerust contact met ons op. Onze advocaten helpen u graag.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Mijn advocaat attendeerde me bij het opstellen van een huurovereenkomst op een paar relevante onderdelen, die details lijken, maar in de praktijk grote gevolgen kunnen hebben. Prettig om te weten dat het nu geregeld is.

CNC - Tom van Wijk

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts