Van Der Zwaag Holtland Eline

Eline van der Zwaag-Holtland

Advocaat: Vastgoed en huur

Branche specialisatie: Bouw & vastgoed

Of het nou gaat om het adviseren bij vastgoedtransacties, de bijbehorende due diligence en het bedenken van slimme oplossingen die kunnen ontstaan bij het verhuren van bedrijfsruimte, met Eline’s juridische advies brengen ondernemers hun vastgoed naar het next level. 

Denkt u bij kraken aan een nootje of een leegstaand pand? Eline weet zelfs de hardste noot te kraken bij onderwerpen als huur en onroerend goed. Of het nou gaat om het adviseren bij vastgoedtransacties, de bijbehorende due diligence en het bedenken van slimme oplossingen die kunnen ontstaan bij het verhuren van bedrijfsruimte, met Eline’s juridische advies brengen ondernemers hun vastgoed naar het next level.

Als Nijmeegse heeft ze niet alleen een beroepsmatige band met de gebouwde omgeving. Logisch… met de camera als hobby ben je in deze fotogenieke stad niet snel uitgekeken.

Geregistreerd in het register van de Nederlandse orde van advocaten

  • Huurrecht

Subrechtsgebieden: Op grond van deze registratie is Eline Holtland verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde rechtsgebied.

Mijn specialisaties

Lidmaatschappen

  • Lid Vereniging Jong Onroerend goed Juristen (VJOJ)

Opleidingen

  • 2014-2017 Bachelor Rechtsgeleerdheid, Radboud Universiteit Nijmegen (met tevredenheid)
  • 2017-2019 Master Nederlands Recht, Radboud Universiteit Nijmegen (met tevredenheid)
  • 2020-2022 Beroepsopleiding advocaten
Contact

Actualiteiten Eline

Alle publicaties, video’s en podcasts door Eline