Kort en helder advies bij koop en verkoop van onroerend goed

Naast kennis van het recht hebben we ook interesse in vastgoed. Zo staan wij diverse vastgoedgerelateerde bedrijven bij als vaste juridische partner. We denken in oplossingen en spreken de taal van de ondernemer. Van ons krijgt u dus geen ellenlange juridische teksten, maar korte heldere adviezen.

Kosten besparen bij koop en verkoop van onroerend goed

Met onze jarenlange ervaring helpen we u kosten te besparen bij koop en verkoop van onroerend goed. Ook vertellen we u waar eventueel iets extra’s te behalen valt. Omdat we daarnaast als kantoor zijn gespecialiseerd in onder andere bouwrecht, projectontwikkeling, financieringsconstructies en omgevingsrecht, leveren we ook maatwerk advies als uw vraag onderdeel is van een groter geheel.

Snel duidelijkheid

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in koop en verkoop van onroerend goed is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Koop en verkoop onroerend goed? Blijf scherp

Zeker weten dat uw belangen bij koop of verkoop van onroerend goed optimaal zijn gediend? Neem gerust contact met ons op. Onze advocaten helpen u graag.

Dit zijn onze advocaten

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Cursussen

Einde bedrijf voorkomen: samen zorgen voor een zachte landing