Kom jij ons team versterken? Poelmann van den Broek is een werkgever die gelijke kansen biedt aan iedereen en zet zich dan ook maximaal in voor de gelijkheid van kansen op de arbeidsmarkt.

Vacatures

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we tot de mooiste resultaten komen als we verschillende persoonlijkheden, perspectieven en achtergronden samenbrengen.

Babs Nijhuis
Recruiter


024-3810807

Daarom werken bij Poelmann van den Broek

Informele sfeer

Strijdvaardig zijn we, maar dan wel als team. Zo persoonlijk en toegankelijk als we zijn voor onze klanten, zo zijn we ook voor jou. Dus hoor je er vanaf het eerste moment bij. In het werk én bij bedrijfsuitjes.

Gezonde werk-privébalans

Als advocaten staan we naast onze klant en spreken we dezelfde taal. En ook intern kijken we graag vanuit jouw perspectief. Als jij bijvoorbeeld jouw werkweek flexibel wil inrichten hoef je niet op zoek naar een medestander, want die staat altijd naast je.

Transparant

Net zoals we onze klanten helpen met heldere communicatie, zo staan we zelf open voor het geven en ontvangen van feedback. Ook zijn we duidelijk over salarisstructuren en carrièremogelijkheden.

Gedreven om te groeien

We vergroten de kennis van onze klanten. Want scherp is de blik van de ondernemer die mogelijkheden ziet waar anderen nog zoeken. Dus stimuleren we dat ook bij onze collega’s, onder andere met een persoonlijk opleidingsplan. Zo blijft iedereen uitgedaagd.

Blijf Scherp Pvdb Horizon

Word jij onze nieuwe collega?

Neem contact op met onze recruiter Babs Nijhuis.

Leer ons beter kennen

Poelmann van den Broek is een open en informeel advocatenkantoor. Wij lopen bij elkaar naar binnen en werken veelvuldig in teams waarin we de expertise van meerdere disciplines bundelen en veel van elkaar leren. Samen vormen we een mooie mix van nieuw en ervaren. Ons werk doen we met hart en ziel.