Anne AR270922

Anne de Jong

Enorm betrokken en nieuwsgierig als Anne is, weet ze met een paar snelle vragen al snel het speelveld in kaart te brengen. En of het nou gaat om bestemmingsplannen, (omgevings)vergunningen, de nieuwe Omgevingswet of samenwerkingsovereenkomsten,

Ruimtelijke ontwikkeling is haar vakgebied als het gaat om juridische vraagstukken. Enorm betrokken en nieuwsgierig als Anne is, weet ze met een paar snelle vragen al snel het speelveld in kaart te brengen. En of het nou gaat om bestemmingsplannen, (omgevings)vergunningen, de nieuwe Omgevingswet of samenwerkingsovereenkomsten, Anne zorgt voor een praktische oplossing, waar u mee verder kunt.

De fascinatie voor omgeving komt ook terug in Anne’s liefste vrijetijdsbesteding. Door te reizen kom je tot nieuwe inzichten, je leert nieuwe vaardigheden en improviseren. Wat Anne ook erg interessant vindt is geschiedenis. Laat je die nou net door te reizen in een nieuw perspectief kunnen plaatsen. Ook een soort ruimtelijke ontwikkeling, maar dan in je hoofd.

Mijn specialisaties

Opleidingen

  • 2019- 2021 Master Staats- en Bestuursrecht, specialisatie omgevingsrecht, Radboud Universiteit Nijmegen
  • 2016-2019 Bachelor Rechtsgeleerdheid, Radboud Universiteit Nijmegen
Contact

Actualiteiten Anne

Alle publicaties, video’s en podcasts door Anne