Thijs AR270922

Thijs Cornel

Uitdagende vraagstukken zijn Thijs' favoriet. Daarbij kan hij vanuit zijn interesse voor geschiedenis en politiek goed inschatten hoe de verhoudingen liggen. Wel zo fijn om daarop in te spelen als de behaalde resultaten eeuwenlang terug te zien zijn in de gebouwde omgeving.

Als padelspeler houdt Thijs ervan om snel te schakelen en overal kansen te zien. Zo kun je rechtstreeks je punt maken, maar ook via de wand en zelfs buiten de kooi om. Precies op die manier vliegt hij ook uw rechtspuzzel aan, gedreven als hij is om u verder te helpen.

Dat de Omgevingswet in combinatie met de gigantische opdracht voor bouwend Nederland die puzzel wel héél uitdagend maken, is juist de reden waarom Thijs elke dag fluitend naar z’n werk gaat. Daarnaast kan Thijs vanuit zijn interesse voor geschiedenis en politiek goed inschatten hoe de verhoudingen liggen. Wel zo fijn om daarop in te spelen als de behaalde resultaten eeuwenlang terug te zien zijn in de gebouwde omgeving.

Mijn specialisaties

Nevenfuncties

  • 2017 – 2018  Bestuurslid Algemene Zaken, Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen (JFV Nijmegen)

Opleidingen

  • 2019 – 2021 | Master Nederlands Recht, specialisatie Staats- en Bestuursrecht met vakken Omgevingsrecht, bestuursrecht verdiept en staatsrecht verdiept (Cum Laude) + extra vak overheidsaansprakelijkheidsrecht, Radboud Universiteit Nijmegen
  • 2015 – 2019 | Bachelor Rechtsgeleerdheid, Radboud Universiteit Nijmegen
Contact

Actualiteiten Thijs

Alle publicaties, video’s en podcasts door Thijs