Kort en helder advies bij omgevingsplan en vergunningen

We denken in oplossingen en spreken de taal van de ondernemer en weten hoe de overheid denkt. Heeft u hulp nodig bij omgevingsplan en vergunningen? We helpen u met maatwerk juridisch advies, kort en  helder verwoord.

Gespecialiseerd versnelling procedures

Als de Omgevingswet in werking treedt, valt in principe alles onder de korte procedure. Maar elke gemeente heeft de mogelijkheid om een lijst op te stellen van uitzonderingen waarvoor een lange procedure nodig is. Wij hebben de kennis om ook bij gemeentelijke verschillen de vergunningverlening soepel te regelen.  

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in omgevingsplan en vergunningen is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Omgevingsplan en vergunningen? Blijf scherp

Wilt u een vergunning aanvragen of juist tegenhouden? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden als het gaat om omgevingsplan en vergunningen.

Neem contact op