Gespecialiseerd in corporate litigation

Omdat we al vele jaren bijzonder gespecialiseerd zijn in corporate litigation, weten wij hoe het spel wordt gespeeld. Wij managen de verwachtingen en weten welke dreigingen wél en welke geen aandacht vragen. Dat brengt direct de benodigde rust.

Van een verdedigende positie naar een aanval

Wij denken meerdere zetten vooruit en confronteren bijvoorbeeld de tegenpartij met de consequenties van diens acties. Vaak is dat genoeg om diegene op andere gedachten te brengen. Ook weten we vaak waar de andere partij factoren over het hoofd gaat zien of fouten gaat maken. Waar het kan brengen we een nieuwe invalshoek in een zaak, zodat we een verdedigende positie naar een aanval keren. En is dat niet mogelijk, dan zorgen we ervoor dat nadelige gevolgen voor u maximaal beperkt blijven.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten die in corporate litigation is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Corporate litigation? Blijf scherp

Ligt u ‘s nachts wakker, omdat er in uw onderneming fraude of machtsmisbruik speelt? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

“Ondernemende juristen”, dat is de beste beschrijving voor Poelmann van den Broek. Zij staan naast de ondernemer en geven ook eerlijk hun mening hoe zij tegen een bepaalde situatie aankijken. Dat is precies wat ondernemers nodig hebben.

IMT – Raynaud Mignot

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts