Gespecialiseerd in overnames en participaties

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we het speelveld van overnames en participaties tot in detail. We managen de verwachtingen en voorkomen verrassingen. Zoals een concurrent die eigenlijk alleen een kijkje in de keuken wil nemen of lijken die na overname uit de kast komen.

Zeker weten dat u niets over het hoofd ziet

Essentieel bij een overname is een dataroom met gedetailleerde informatie over contracten, aangiftes, onderhanden werkposities en voorraden. En vooral wat de status van die informatie is. Dus hoe deze zich verhouden tot de garanties die worden gegeven. Zo beperkt u risico’s. Realiseert u zich dat dit veel tijd kost en vaak inhoudt dat u als ondernemer een aantal maanden het oog van de bal heeft. Met ons aan uw zijde houdt u beide benen op de grond en weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in overnames en participaties is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

 


Overnames en participaties? Blijf scherp

Wilt u zeker weten dat een overname of participatie in uw voordeel is?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Emile Sahhar van Poelmann van den Broek adviseerde mij en mijn medeaandeelhouders bij de verkoop van ons bedrijf aan MBH-International A/S, een van origine Deense multinational. Wat deze deal bijzonder maakte is enerzijds de internationale component en anderzijds de beoogde toekomstige samenwerking tussen ons en de kopende partij. Met deze parameters waren we op zoek naar een echte dealmaker. Door op de juiste momenten tegengas te geven past Poelmann van den Broek deze rol perfect.

Medical4You B.V. – Mo Prudon

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Cursussen

Einde bedrijf voorkomen: samen zorgen voor een zachte landing