Gespecialiseerd in herstructurering, schuldoplossingen en reorganisaties

We zijn gespecialiseerd in herstructurering, schuldoplossingen en reorganisaties. En hebben betrokkenheid gehad in diverse WHOA-trajecten. Zo hebben we ervaring met de diverse verschillende rollen aan de onderhandelingstafel: die van belangenbehartiger van de ondernemer, van de onpartijdige herstructureringsdeskundige én van de vertegenwoordiger van stakeholders. Zo weten wij welke stakeholders essentieel zijn voor het bestaan van uw onderneming en we weten ook hoe u ze meekrijgt.

Tijdelijk bevriezen van de rechten van schuldeisers

Door tijdelijk de rechten van schuldeisers te bevriezen, ontstaat er de benodigde rust om een reddingsplan op te stellen dat nodig is om schulden kwijt te schelden. Blijkt de onderneming niet meer te redden? Dan zorgen we ervoor dat een faillissement voor u zo voordelig mogelijk uitpakt.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in herstructurering, schuldoplossingen en reorganisatie is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen.

Juridische quickscan concern- en bestuurdersaansprakelijkheid risico’s

Met deze quickscan, een insolventie due diligence, bieden wij u de mogelijkheid om snel duidelijkheid te krijgen over uw kansen en risico’s in geval van een dreigend of onverhoopt faillissement. U krijgt een helder advies over wat u beter wel en niet in uw situatie kunt doen, wat uw risico’s zijn en welke strategie u het beste kunt gebruiken. Deze quickscan bieden wij aan voor een vaste prijs van € 3.000,- Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Neem contact op om te bespreken wat voor uw vraag de beste aanpak is.


Herstructurering, schuldoplossingen en reorganisaties? Blijf scherp

Zoekt u mogelijkheden om uw onderneming te redden of op een goede manier af te stoten?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden bij herstructurering, schuldoplossingen en reorganisaties.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Voor een ondernemer is het zaak om in een hectische periode - zoals in een faillissement - de juiste beslissing te nemen. Ik heb goede ervaringen met de advocaten van PvdB als sparringpartner bij zulke situaties. Nog beter: samen een faillissement voorkomen! Dan heb je echt wat te vieren!

RAN Media - Ber Pas

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Webinar

Do's en don'ts bij een dreigend faillissement