Juridisch advies bij problemen rondom rechtspersonenrecht

Slim advies op het gebied van rechtspersonenrecht kan veel betekenen voor uw onderneming. Vaak gaat een ondernemer in de startfase enthousiast aan de slag zonder stil te staan bij de vraag ‘wat is de beste rechtspersoon voor mijn plannen’.  Pas als de onderneming groeit en de belangen toenemen, komen problemen of belemmeringen aan het licht. Wij helpen u een goede structuur te ontwikkelen voor uw onderneming.

Ook binnen kort tijdsbestek is er veel dat we voor u kunnen doen

Geschillen rondom rechtspersonenrecht spelen meestal acuut en dat kan veel onrust geven. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij welke tactiek uw belangen het beste dient. En het is goed om te weten dat we ook op de korte termijn veel voor u kunnen doen. Toch is het verstandig om ons in een vroeg stadium in te schakelen. Dan weet u zeker dat de structuur van uw organisatie het succes niet in de weg staat.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten die in rechtspersonenrecht is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

 


Rechtspersonenrecht? Blijf scherp

Heeft u te maken met een geschil rondom rechtspersonenrecht? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

De juristen van Poelman vd Broek wil ik typeren als ondernemende juristen. Daar heb je er niet veel van in ons land! Wat ik daarmee wil zeggen is dat dit juristen zijn die niet alleen maar risico’s weergeven; Oftewel juristen die een deal naar de Filistijnen helpen. Jullie weten dan allemaal wat ik bedoel. De juristen van Poelman vd Broek denken met je mee en durven hun mening te geven of een eventueel risico acceptabel is voor de continuïteit van de onderneming. Dit is nou echt meedenken met de onderneming en de ondernemer. Natuurlijk wil ik ook gebruik maken van de gelegenheid om jullie allemaal hartelijke te feliciteren met jullie 45-jarig jubileum!

Holland Green Science International – Raynaud Mignot

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts