Nieuw jaar, nieuwe stappen: Annemarie van Woudenberg benoemd tot salary partner en Valerie Lipman toegevoegd aan de partnergroep

Sinds 1 januari 2024 zijn de nieuwste toevoegingen binnen de (salary)partnergroep van Poelmann van den Broek advocaten: Valerie Lipman (partner) en Annemarie van Woudenberg (salary partner). Valerie is gespecialiseerd in commerciële contracten, IE en IT en Annemarie in het arbeids- en privacyrecht. Zij brengen niet alleen jarenlange ervaring in hun specialisaties mee, maar ook een diepe klik met elkaar en het kantoor. Hun individuele reis naar het (salary)partnerschap hebben zij deels ook samen afgelegd.

#AI
#cybersecurity
#tech

Datum:  25 januari 2024

Geschreven door:  Annemarie van Woudenberg en Valerie Lipman

Leestijd:  +/- 2 minuten

Terug naar het begin

Het startpunt van de reis gaat terug naar 2014, toen Annemarie en Valerie elkaar leerden kennen in het Jonge Balie (Gelderland) bestuur. Valerie werkte destijds al bij Poelmann van den Broek en Annemarie bij een ander kantoor in Apeldoorn. De klik was er meteen, en de gezellige sfeer zette de toon voor een professionele relatie. Annemarie: “Ik werd na een aantal jaren door Valerie getipt over een vacature bij het arbeidsteam. Bel gewoon en kijk of het wat is. Het beviel en dat was het begin van een succesvolle samenwerking.”

Krachten bundelen

In 2017 brachten Annemarie en Valerie de rechtsgebieden privacy en IT binnen het kantoor, nog voordat de AVG in 2018 van kracht werd. Die wet gaf hen een uitgelezen kans om samen te werken en hun specialisaties op de kaart te zetten.

Hoewel de rechtsgebieden nu zijn gesplitst en beiden hun eigen team hebben gevormd, blijven ze nauw samenwerken. Annemarie: “Vooral gezien de opkomst van AI en het groeiende belang van cybersecurity is een samenwerking tussen onze specialisaties belangrijk.” Deze multidisciplinaire aanpak heeft niet alleen geleid tot specialistischere kennis, maar ook tot meerwaarde voor zowel het kantoor als de klanten. Valerie: “We laten zien dat we de laatste ontwikkelingen niet alleen nauwgezet volgen, maar er ook zelf gebruik van maken en daarin met alle teams samenwerken.”

DNA-match

Annemarie is blij om bij dit kantoor de stap naar het salary partnerschap te maken. "Ik ben echt een DNA-match met dit kantoor en onze klanten", zegt ze. "Dat komt door de manier van werken. Het is echt een andere manier van advocatuur bedrijven, namelijk: snel, laagdrempelig, praktisch maar ook op hoog niveau. Je denkt mee, staat naast de klant en bent sparringpartner. Dat past bij mij."

Verder bouwen

“Sinds 2020 ben ik binnen Poelmann van den Broek werkzaam als salary partner", zegt Valerie, “en heb ik samen met mijn team gebouwd aan het verder neerzetten van onze specialisatie in commerciële contracten, IE en IT. Ik kijk ernaar uit dit de komende jaren als partner verder voort te zetten en nog verdergaand mee te werken aan het uitzetten van de strategie van ons kantoor.

Beide partners zijn blij met het vertrouwen dat ze krijgen om de stap bij dit kantoor te zetten. "Vanaf dag één voel ik mij thuis binnen Poelmann van den Broek, zegt Valerie, "ik werk hier inmiddels al ruim 11 jaar met veel plezier, voor een mooie groep klanten met leuke collega's. Op naar de komende tien jaar!"


Wilt u Valerie Lipman en Annemarie van Woudenberg feliciteren of bent u benieuwd wat zij als (salary) partner voor uw zaak kunnen betekenen? Neem gerust contact op via onderstaande button om te zien hoe hun expertise in commerciële contracten, IT en IE of arbeid en privacy uw bedrijf kunnen helpen.

Neem contact op

Meer over dit onderwerp: