Gespecialiseerd in contracten met de overheid

Net als u, maken wij graag dingen mogelijk. Als het gaat om contracten met de overheid, denken we in oplossingen en weten we uit ervaring hoe we bouwplannen en gebiedsontwikkelingen kunnen verwezenlijken. We hebben daarbij oog voor de relevante belangen en zijn bedreven in formuleringen waarmee we het nakomen van de planning zeker stellen.

Van toegevoegde waarde bij onderhandelingen met de overheid

Wat een beproefde aanpak is, verschilt per gemeente. Omdat wij in detail weten welke punten essentieel zijn voor een succesvolle ontwikkeling, voeren wij een evenwichtige onderhandeling. Omdat afspraken meestal voor meerdere jaren vastliggen anticiperen we daarbij ook op de toekomst. Door onze ervaring in onderhandelen met de overheid worden we regelmatig benaderd om onze expertise middels voorlichting bij externe partijen te delen.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in contracten met de overheid is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

 


Contracten met de overheid? Blijf scherp

Heeft u behoefte aan advies en ondersteuning bij contracten met de overheid? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over gevolgen en mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Cursussen

Einde bedrijf voorkomen: samen zorgen voor een zachte landing