Onze advocaten weten regelmatig de legesverordening te halveren

Het loont de moeite om onze juridische expertise in te schakelen bij leges en subsidies. In plaats van standaard een bedrag van de bouwkosten af te halen, raden wij aan om aan de voorkant goed te kijken wat vergunningsplichtig is. Zo slagen wij er regelmatig in om de legeskosten te halveren. Bij grote infrastructurele projecten of bouwprojecten kunnen daarmee besparingen van soms miljoenen gerealiseerd worden.

We zijn gespecialiseerd om lange procedures te voorkomen

Wat een beproefde aanpak is, verschilt per gemeente en wij kennen de weg. Wij zitten dus direct met de juiste mensen aan tafel en voorkomen zo bijvoorbeeld lange procedures. We leveren maatwerk en dat biedt ook mogelijkheden betreffende de vergoeding van onze werkzaamheden.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten die in leges en subsidie is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in de bouw- en vastgoedbranche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Leges en subsidies? Blijf scherp

Heeft u behoefte aan advies en ondersteuning bij leges en subsidies? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Cursussen

Einde bedrijf voorkomen: samen zorgen voor een zachte landing