Valkuilen én kansen bij milieuregelgeving

Krijgt u te maken met milieuregelgeving? Vanuit onze jarenlange ervaring maken wij een reële kosten-batenanalyse en weten wij waar eventuele valkuilen én kansen zitten. Denkt u dat een bepaalde bedrijfsuitbreiding niet is toegestaan? Wij kunnen u vertellen of het loont om uit te zoeken of er toch nog mogelijkheden zijn.

Wij gebruiken onze kennis om out of the box te denken

Milieuregelgeving is complex, zeer technisch en verandert voortdurend. Wij zijn thuis in de wereld van stikstof, decibellen, frequenties en deposities en hebben korte lijnen met ingenieursbureaus voor de juiste berekeningen. We gebruiken onze voorsprong ook om out of the box te denken. Bijvoorbeeld bij projecten waarbij bedrijfsbestemming en woonbestemming goede buren zijn.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in milieuregelgeving is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

 


Milieuregelgeving? Blijf scherp

Wilt u weten hoe u zo optimaal mogelijk kunt ondernemen binnen de actuele milieuregelgeving?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Cursussen

Einde bedrijf voorkomen: samen zorgen voor een zachte landing