Onze advocaten geven kort en helder advies.

We hebben jarenlange ervaring met vraagstukken rondom overheidsaansprakelijkheid bij uiteenlopende projecten en in verschillende branches. Als projectontwikkelaar hoeft u ons dus niets uit te leggen. Ook aan onze dienstverlening merkt u dat we uw taal spreken. U krijgt geen ellenlange juridische teksten, maar praktisch advies met een heldere onderbouwing.

Onze specialisten voorkomen negatieve gevolgen voor uw bouwplannen

Als de Omgevingswet in werking treedt, is niet meer de potentiële (maximaal-planologische) situatie maar de huidige (actuele) situatie richtinggevend. Dat kan gigantische gevolgen hebben voor uw bouwplannen. Wij kennen de wegen om negatieve gevolgen zoveel mogelijk uit te sluiten.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in overheidsaansprakelijkheid is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Overheidsaansprakelijkheid? Blijf scherp

Ondervindt u hinder door een beslissing van de overheid? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden bij overheidsaansprakelijkheid.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Cursussen

Einde bedrijf voorkomen: samen zorgen voor een zachte landing