Henk AR270922

Henk Verschuur

Advocaat: Bouw

Binnen no time ontwerpt Henk een gefundeerde aanpak bij bouwtijdoverschrijding, kwaliteitsbewaking bij de bouw, schadevergoedingen of contractvariaties.

Henk werkt bij ons sinds 1990. En als je vraagt ‘hoe werkt Henk?’ Dan zal iedereen hier unaniem roepen ‘hard’. Is het daarom dat hij geen stress kent? Of is het omdat Henk door z’n werkervaring net zo stevig geworteld is in het bouwrecht als de bomen die hij in z’n tuin onderhoudt? Dat specialisme komt hem goed van pas als hij adviseert voor, tijdens en na het bouwproces. Daarbij houdt hij (contractuele) verhoudingen scherp in het oog. Tussen opdrachtgevers, aannemers, onderaannemers, leveranciers en architecten. 

Binnen no time ontwerpt Henk een gefundeerde aanpak bij bouwtijdoverschrijding, kwaliteitsbewaking bij de bouw, schadevergoedingen of contractvariaties. Niet persé binnen de lijntjes. Want als het gaat om het bereiken van doelen, kiest Henk net zo vrolijk voor de creatieve route. 

Geregistreerd in het register van de Nederlandse orde van advocaten

  • Bouwrecht

Op grond van deze registratie is Henk Verschuur verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Actualiteiten Henk

Alle publicaties, video’s en podcasts door Henk