Geschillen bij realisatie en opleveren voorkomen of oplossen

Vaak worden wij pas benaderd als partijen bij realisatie en opleveren van een bouwproject in een conflict raken. Uiteraard kennen wij dan de wegen om bouwgeschillen te verkleinen of zelfs op te lossen. Benadert u ons in een eerder stadium, dan kunnen wij vaak problemen voorkomen met een praktische oplossing.

Sparringpartner op inhoud voor zowel opdrachtgevende als aannemende partijen

Als advocaten hebben wij naast kennis van het recht ook kennis van techniek en grote interesse in de bouw. We zijn dus een sparringspartner op inhoud en houden net als u van directe communicatie en korte lijnen. Bijvoorbeeld met onze collega’s van arbeidsrecht, bestuursrecht, omgevingsrecht, vastgoed- en huurrecht. Zo staan wij zo’n 90 bouwgerelateerde bedrijven bij als vaste juridische partner, zowel opdrachtgevende als aannemende partijen. We zijn dus thuis op het bouwterrein over volledige breedte van het vak.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in realisatie en oplevering zijn gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in de bouw hebben we uw situatie snel in beeld en kunnen we u alvast op weg helpen. Samen bespreekt u de vervolgstappen, wat de advocaat hierbij voor u kan doen en wanneer een vervolgafspraak plaatsvindt. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Neem contact op om te bespreken wat voor uw vraag de beste aanpak is.


Realisatie en opleveren? Blijf scherp

Zijn in de uitvoeringsfase problemen ontstaan, of wilt u die voorkomen?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren rondom realisatie en oplevering.

Advocaat

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts