Verzekeringen in de bouw zonder problemen met de dekking

Vaak worden wij pas benaderd als een gebrek zich al geruime tijd heeft gemanifesteerd. Dat kan tot problemen leiden bij de dekking. Benadert u ons in een eerder stadium, dan kunnen wij vaak problemen voorkomen met een praktische oplossing.

Sparringpartner op inhoud voor zowel opdrachtgevende als aannemende partijen

Als advocaten hebben wij naast kennis van het recht ook kennis van techniek en grote interesse in de bouw. We zijn dus een sparringspartner op inhoud en houden net als u van directe communicatie en korte lijnen. Bijvoorbeeld met onze collega’s van arbeidsrecht, bestuursrecht, omgevingsrecht, huur- en onroerendgoedrecht. Zo staan wij zo’n 90 bouwgerelateerde bedrijven bij als vaste juridische partner, zowel opdrachtgevende als aannemende partijen. We zijn dus thuis op het bouwterrein over volledige breedte van het vak.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in verzekeringen in de bouw zijn gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in de bouw hebben we uw situatie snel in beeld en kunnen we u alvast op weg helpen. Samen bespreekt u de vervolgstappen, wat de advocaat hierbij voor u kan doen en wanneer een vervolgafspraak plaatsvindt. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Neem contact op om te bespreken wat voor uw vraag de beste aanpak is.


Verzekeringen in de bouw? Blijf scherp

Wilt u zeker weten dat de verzekeringen passen bij uw bouwproject? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts