Onze specialisten helpen u bij geschillen en arbitrage

Wij hebben veel ervaring in het adviseren over en het verlenen van procesbijstand in dit soort zaken. Bij de Raad van Arbitrage in Bouwgeschillen zijn we zelfs kind aan huis. Via ons netwerk kunnen wij bovendien zorgen voor een goede begeleiding in een civiele procedure over bouwzaken. Daarnaast weten wij de wegen om bouwgeschillen te verkleinen of zelfs op te lossen.

Sparringpartner op inhoud voor zowel opdrachtgevende als aannemende partijen

We hebben naast kennis van het recht ook kennis van techniek en grote interesse in de bouw. We zijn dus een sparringspartner op inhoud en houden net als u van directe communicatie en korte lijnen. Zo staan wij zo’n 90 bouwgerelateerde bedrijven bij als vaste juridische partner, zowel opdrachtgevende als aannemende partijen. We zijn thuis op het bouwterrein over volledige breedte van het vak.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten die in geschillen en arbitrage zijn gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Geschillen en arbitrage? Blijf scherp

Zoekt u een oplossing bij geschillen en arbitrage bij een bouwproject? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts