Maatwerk juridisch advies bij ontwerp en engineering

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers in de bouw weten wij precies waar de verantwoordelijkheden liggen in de fase voordat de bouw start en hoe deze doorwerken in de uitvoeringsfase. Omdat we ook thuis zijn in gespecialiseerde onderwerpen die verbonden zijn aan technische vraagstukken (regels bouwbesluit, NEN-normen, goed- en deugdelijk werk, etc.), bent u zeker van maatwerk juridisch advies als het gaat om ontwerp en engineering.

Sparringpartner op inhoud voor zowel opdrachtgevende als aannemende partijen

Als advocaten hebben wij naast kennis van het recht ook kennis van techniek en grote interesse in de bouw. We zijn een sparringpartner op inhoud en houden van directe communicatie en korte lijnen. Zo staan wij zo’n continu circa 90 bouwgerelateerde bedrijven bij als vaste juridische partner, zowel opdrachtgevers, aannemers, adviseurs, installateurs als leveranciers in de bouw. 

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten die in ontwerp en engineering is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Ontwerp en engineering? Blijf scherp

Heeft u juridisch advies nodig als het gaat om ontwerp en engineering? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts