Maatwerk juridisch advies bij retentierechten en zekerheden

In dit uitgesproken specialisme werken we samen met hoogleraren van diverse universiteiten. Retentierecht is een krachtig pressiemiddel. Maar al dreigt een meningsverschil hoog op te lopen, wij weten de wegen naar een praktische oplossing en kunnen schade voorkomen.

Sparringpartner op inhoud voor zowel opdrachtgevende als aannemende partijen

We hebben kennis van het recht en techniek en bovendien een grote interesse in de bouw. We zijn dus een sparringpartner op inhoud en houden net als u van directe communicatie en korte lijnen. Zo staan wij zo’n 90 bouwgerelateerde bedrijven bij als vaste juridische partner, zowel opdrachtgevende als aannemende partijen. We zijn dus thuis op het bouwterrein over volledige breedte van het vak.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten die in retentierechten en zekerheden is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Retentierechten en zekerheden? Blijf scherp

Wilt u zekerheid van betaling bij een meningsverschil rondom een factuur?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden als het gaat om retentierechten en zekerheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts