Contracten en algemene voorwaarden die passen bij uw bouwproject

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers in de bouw weten wij precies welk contract en welke algemene voorwaarden uw belangen het beste beschermen. We treden veel op voor leveranciers in de bouw, installateurs, aannemers, adviseurs en projectontwikkelaars. De contracten in de diverse verhoudingen zijn voor onze advocaten dagelijkse kost.

Sparringpartner op inhoud voor zowel opdrachtgevende als aannemende partijen

Als advocaten hebben wij naast kennis van het recht ook kennis van techniek en interesse in de bouwbranche. We zijn een sparringspartner op inhoud en houden van directe communicatie en korte lijnen. Zo staan wij continu zo’n 90 bouwgerelateerde bedrijven bij als vaste juridische partner. We zijn thuis op het bouwterrein over volledige breedte van het vak.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten die is gespecialiseerd in contracten en algemene voorwaarden in de bouw. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Contracten en algemene voorwaarden? Blijf scherp

Wilt u het contract en algemene voorwaarden die het beste passen bij uw project?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts