Nadelige gevolgen bij reorganiseren beperken

Omdat we al vele jaren uiteenlopende bedrijven adviseren bij reorganisatie, kennen we elk ondernemersconcept, inclusief best practices. Als u ons vertelt welke kant u op wilt met uw bedrijf, denken wij met u mee en adviseren u ook over mogelijke andere routes. Soms kunt u daarmee zelfs een reorganisatie voorkomen. In de meeste gevallen kunnen we in ieder geval de nadelige gevolgen voor uw onderneming en uw personeel zoveel mogelijk beperken.

Uw doel is ons doel: een gezonde en toekomstbestendige onderneming

We begeleiden u vanaf de beginfase, wanneer uw plan zich nog in de ontwerpfase bevindt, tot aan het daadwerkelijk beëindigen van de arbeidsovereenkomst(en). En we zijn uw sparringspartner op elk vlak, of het nou het opheffen van een productielijn betreft of het voorbereiden van een aanvraag bij het UWV. Uw doel is ons doel: een gezonde en toekomstbestendige onderneming.

Snel duidelijkheid

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in reorganisatie is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Extra ondersteuning

Naast onze standaard werkzaamheden, biedt Poelmann van den Broek u de mogelijkheid om inhouse juridische ondersteuning te krijgen. Heeft u bijvoorbeeld last van tijdelijke onderbezetting op uw HR afdeling? Heeft u in het kader van een juridisch project tijdelijk extra arbeidskrachten nodig? Of wilt u bijvoorbeeld uw arbeidsovereenkomsten laten controleren? Wij kunnen bij u een specialist arbeidsrecht plaatsen om u te helpen en te begeleiden in dergelijke situaties. Of het nou gaat om een dag(deel) of een langere periode: wij verzorgen een aanbod op maat. En dat voor een vaste prijs. Wel zo duidelijk. Meer weten? Neem vooral contact ons op!


Reorganiseren? Blijf scherp

Staat u met uw onderneming voor een reorganisatie of heeft u plannen met uw bedrijf die mogelijk tot een reorganisatie leiden? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Neem contact op