Onze advocaten adviseren u als een werknemer ziek is

Als werkgever krijgt u wel eens te maken een arbeidsongeschikte werknemer. Daarbij wordt de Nederlandse werknemer op verregaande wijze beschermd tegen de nadelige gevolgen van langdurige ziekte. Wij helpen u bij uw verplichtingen én uw rechten. Wanneer is bijvoorbeeld een huisbezoek toegestaan? En wat kunt u doen als de werknemer niet meewerkt aan de re-integratie?

Onze specialisten helpen u met een re-integratietraject zonder zorgen

Uit ervaring weten wij dat een goed georganiseerd traject vaak het beste is voor werkgever én werknemer. We raden u aan om duidelijke protocollen te hanteren. En gaat het dan niet volgens plan, dan helpen wij u graag.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die gespecialiseerd is om te adviseren bij zieke werknemers. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Extra ondersteuning

Naast onze standaard werkzaamheden, biedt Poelmann van den Broek u de mogelijkheid om inhouse juridische ondersteuning te krijgen. Heeft u bijvoorbeeld last van tijdelijke onderbezetting op uw HR afdeling? Heeft u in het kader van een juridisch project tijdelijk extra arbeidskrachten nodig? Of wilt u bijvoorbeeld uw arbeidsovereenkomsten laten controleren? Wij kunnen bij u een specialist arbeidsrecht plaatsen om u te helpen en te begeleiden in dergelijke situaties. Of het nou gaat om een dag(deel) of een langere periode: wij verzorgen een aanbod op maat. En dat voor een vaste prijs. Wel zo duidelijk. Meer weten? Neem vooral contact ons op!


Zieke werknemer? Blijf scherp

Wilt u weten wat uw verplichtingen én rechten zijn als uw werknemer langdurig ziek is? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Cursussen

Bouwen en ontwikkelen onder de Omgevingswet

Webinar

Wet Kwaliteitsborging: hoe gaat dat in zijn werk?