Overeenkomsten voor zzp'ers die passen bij uw strategie

Omdat we al vele jaren uiteenlopende bedrijven adviseren, kennen we elk ondernemersconcept, inclusief best practices. Als u ons vertelt welke kant u op wilt met uw bedrijf, denken wij met u mee en adviseren wij u. Bijvoorbeeld hoe u met zzp’ers de juiste overeenkomst sluit.

Uw doel is ons doel: een gezonde en toekomstbestendige onderneming

Ook bij het controleren van uw bestaande overeenkomsten voor zzp'ers helpen wij u graag. Het arbeidsrecht is altijd in beweging en dat zorgt soms voor nieuwe eisen of mogelijkheden. Wij zorgen dat uw arbeidsovereenkomsten bestendig zijn en dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in overeenkomsten voor zzp'ers is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijkheden zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Extra ondersteuning

Naast onze standaard werkzaamheden, biedt Poelmann van den Broek u de mogelijkheid om inhouse juridische ondersteuning te krijgen. Heeft u bijvoorbeeld last van tijdelijke onderbezetting op uw HR afdeling? Heeft u in het kader van een juridisch project tijdelijk extra arbeidskrachten nodig? Of wilt u bijvoorbeeld uw arbeidsovereenkomsten laten controleren? Wij kunnen bij u een specialist arbeidsrecht plaatsen om u te helpen en te begeleiden in dergelijke situaties. Of het nou gaat om een dag(deel) of een langere periode: wij verzorgen een aanbod op maat. En dat voor een vaste prijs. Wel zo duidelijk. Meer weten? Neem vooral contact ons op!


Overeenkomsten voor zzp'ers? Blijf scherp

Wilt u weten hoe u overeenkomsten voor zzp'ers sluit die passen bij uw strategie? Of wilt u bestaande zzp-overeenkomsten laten controleren? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Cursussen

Bouwen en ontwikkelen onder de Omgevingswet

Webinar

Wet Kwaliteitsborging: hoe gaat dat in zijn werk?