Medezeggenschap in uw specifieke situatie

Dankzij ons intensief contact met vele bedrijven, kennen we elk ondernemersconcept. Zo weten we hoe medezeggenschap kan bijdragen aan uw specifieke situatie. Wij adviseren u over advies- of instemming en helpen bij het opstellen van een aanvraag.

Onze advocaten strijden door middel van goede samenwerking

Medezeggenschap gaat vaak verder dan alleen de juridische aspecten. Een goede samenwerking tussen ondernemer en OR is voor beiden van belang. Het maakt snel schakelen mogelijk en leidt tot constructieve besluiten. Onze advocaten strijden voor uw belangen, door middel van goede samenwerking.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in medezeggenschap is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Extra ondersteuning

Naast onze standaard werkzaamheden, biedt Poelmann van den Broek u de mogelijkheid om inhouse juridische ondersteuning te krijgen. Heeft u bijvoorbeeld last van tijdelijke onderbezetting op uw HR afdeling? Heeft u in het kader van een juridisch project tijdelijk extra arbeidskrachten nodig? Of wilt u bijvoorbeeld uw arbeidsovereenkomsten laten controleren? Wij kunnen bij u een specialist arbeidsrecht plaatsen om u te helpen en te begeleiden in dergelijke situaties. Of het nou gaat om een dag(deel) of een langere periode: wij verzorgen een aanbod op maat. En dat voor een vaste prijs. Wel zo duidelijk. Meer weten? Neem vooral contact ons op!


Medezeggenschap? Blijf scherp

Wilt u weten wat hoe u op constructieve wijze invulling geeft aan medezeggenschap? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Downloads

Cybersecurity: hoe beschermt u uw bedrijf online