De juiste stappen in uw situatie

Omdat we al vele jaren uiteenlopende bedrijven adviseren, kennen we elk ondernemersconcept. Zo weten we ook welke stappen in uw situatie de juiste zijn om op een goede manier afscheid te nemen van werknemers. We denken en spreken als ondernemers, dus krijgt u bij ons praktisch advies met een heldere onderbouwing. 

We vinden oplossingen als een ontslag onhaalbaar lijkt

Zowel bij de kantonrechter, het UWV als bij ontslag op staande voet zetten we alles op alles om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. We zoeken naar de kansen in ontslagkwesties en vinden oplossingen op het moment dat een ontslag onhaalbaar lijkt. We gaan voor een constructieve oplossing die bijdraagt aan een gezonde en toekomstbestendige onderneming.

Snel duidelijkheid

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in ontslag is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Extra ondersteuning

Naast onze standaard werkzaamheden, biedt Poelmann van den Broek u de mogelijkheid om inhouse juridische ondersteuning te krijgen. Heeft u bijvoorbeeld last van tijdelijke onderbezetting op uw HR afdeling? Heeft u in het kader van een juridisch project tijdelijk extra arbeidskrachten nodig? Of wilt u bijvoorbeeld uw arbeidsovereenkomsten laten controleren? Wij kunnen bij u een specialist arbeidsrecht plaatsen om u te helpen en te begeleiden in dergelijke situaties. Of het nou gaat om een dag(deel) of een langere periode: wij verzorgen een aanbod op maat. En dat voor een vaste prijs. Wel zo duidelijk. Meer weten? Neem vooral contact ons op!


Werknemer ontslaan? Blijf scherp

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om ontslag van een werknemer? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Poelmann van den Broek is vanaf het ontstaan van het kantoor mijn juridische partner. Met Rudi spar ik vaak over bestemmingsplannen. Met zijn brede kennis, praktische insteek en onze gezamenlijke gedrevenheid maakten we ook op locaties waar er veel weerstand was woonbestemmingen mogelijk.

Kuijpers Bouw Heteren – Jan Kuijpers

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts