Bij (high end) incasso en bestuurdersaansprakelijkheid ontdekt u binnen één uur hoe kansrijk uw zaak is

Dankzij onze ervaring kunnen wij u meestal binnen één uur vertellen hoe kansrijk een zaak is of welk bewijs nodig is. Ook kunt u bij ons terecht met vragen over procesfinanciering. Goed om te weten: het feit dat u onze juridische expertise inzet, verhoogt de druk bij de tegenpartij vaak effectief.

Tijdelijk bevriezen van de rechten van schuldeisers

Er bestaat op dit gebied heel wat jurisprudentie en wij zijn daar uiteraard goed in thuis. Die juridische kennis zetten we snel om in een praktische kansinschatting van uw dossier en een plan van aanpak. Zo kunnen we alle vormen van wanbetaling en/of schuldeisersbenadeling aanpakken. We kijken daarbij ruim om uw debiteur heen en maken inventief gebruiken van tactieken als beslagleggingen, het laten afvoeren van rollend materieel, een kort geding of een faillissementsaanvraag.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in (high end) incasso en bestuurdersaansprakelijkheid is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen.


(High end) Incasso en bestuurdersaansprakelijkheid? Blijf scherp

Zit u met een oninbare vordering die u nog niet heeft weten te incasseren en bent u op zoek naar een strijdvaardige juridische expert? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden bij (high end) incasso en bestuurdersaansprakelijkheid.

Dit zijn onze advocaten

Klant aan het woord

Wij vinden het belangrijk om vooraf te sparren en een advies te krijgen over onze kansen. Poelmann van den Broek is daar heel transparant in en dat maakt de samenwerking heel fijn. De meerwaarde? Van een oninbare vordering kregen we toch nog een flinke betaling los. 

Bunkerstation Heijmen B.V. - Rob en Frank Heijmen

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts

Cursussen

Einde bedrijf voorkomen: samen zorgen voor een zachte landing