Hulp bij financiering, zekerheden en bancaire kwesties

Als het gaat om financiering, zekerheden en bancaire kwesties worden wij vaak pas benaderd als er problemen zijn. Dan is het goed om te weten dat wij veel voor u kunnen doen als u zelf geen oplossingen meer ziet. Toch is het verstandig om ons in een vroeg stadium in te schakelen. Vaak kunnen we dan zelfs voorkomen dat er problemen ontstaan. We toetsen de documenten en heronderhandelen met de financier op basis van de juiste argumenten. Ook staan wij u bij als de bank dreigt het krediet op te zeggen of tot uitwinning van zekerheden overgaat. Wij zijn ervoor om de schade voor uw bedrijf, voor andere gelieerde bedrijfsonderdelen en voor u privé zoveel mogelijk te beperken.

Besparingen en gunstige voorwaarden

Bij het aanvragen of uitbreiden van uw financiering kunnen wij veel voor u betekenen. Wij checken we het financieringsvoorstel en schetsen de risico’s en kansen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vaak zijn er ook gunstiger voorwaarden mogelijk, voorbeeld een lager rentetarief of minder zekerheden.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in financiering, zekerheden en bancaire kwesties is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen.

Juridische quickscan concern- en bestuurdersaansprakelijkheid risico’s

Met deze quickscan, een insolventie due diligence, bieden wij u de mogelijkheid om snel duidelijkheid te krijgen over uw kansen en risico’s in geval van een dreigend of onverhoopt faillissement. U krijgt een helder advies over wat u beter wel en niet in uw situatie kunt doen, wat uw risico’s zijn en welke strategie u het beste kunt gebruiken. Deze quickscan bieden wij aan voor een vaste prijs van € 2.500,- Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Neem contact op om te bespreken wat voor uw vraag de beste aanpak is.


Financiering, zekerheden en bancaire kwesties? Blijf scherp

Heeft u problemen met de bank of wilt u (her)financieren met de meest gunstige voorwaarden? Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren rondom Financiering, zekerheden en bancaire kwesties voor ondernemers.

Dit zijn onze advocaten

Poelmann is als externe adviseur een mooie aanvulling gebleken op ons eigen juridisch team. Met specialistische kennis en zonder terughoudendheid om die kennis ook met ons te delen. Van het doorsturen van voor ons relevante publicaties tot het geven van workshops. Betrokken op dossiers en betrokken bij onze onderneming.

De Heus Animal Nutrition B.V. – Harald van Hoorn

Uw juridische kennis verscherpen

Juridische tips en praktische oplossingen

Alle publicaties, video’s en podcasts